Aloe Berry Nectar

Aloe Berry NectarProdusul contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adauga binefacatorul suc de mere si de merisor.

Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizează o cantitate insemnata de vitamina C, fiind concomitent o sursa naturala de picnogenol - un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitatii colagenului. Sucul de mere este important pentru continutul în vitamina A si C, potasiu si pectina.


Produsul se poate consuma ca atare sau în timpul meselor. Aroma sa delicioasa, complet naturala, este data de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi în egala masura pe placul adultilor si al copiilor, s-a adaugat fructoza (un zahar natural din fructe).

INGREDIENTE: Gel stabilizat de Aloe vera, fructoză, concentrate naturale de merisor si de mere (pentru aroma), sorbitol, acid ascorbic antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu si benzoat de sodiu (pentru menținerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).

COD: 034