Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal TeaAloe Blossom Herbal Tea este un amestec de produse vegetale si condimente preparat intr-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aroma bogata. Lipsit de cofeina, el a fost astfel formulat, īncāt sa dea totusi senzatia de revitalizare. Fie ca se bea fierbinte, fie ca se adauga cuburi de gheata, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preparat. Acest produs international combina ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortanta, coaja de portocala si cuisoarele confera un gust placut de fructe, alaturi de piment si ghimbir pentru a calma.

Combinat cu boboci florali de aloe culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sarac in calorii este inclus īn programul "Forever Lite" de monitorizare a greutatii corporale, ceea ce ne onoreaza.

INGREDIENTE: Scortisoara, coaja de portocala, cuisoare, frunze de mur, pimenta, fenicul, ghimbir, piper de Jamaica, nucsoara, boboci florali de aloe, Gymnema sylvestre, musetel.

COD: 049