Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Imaginati-va ca beti sucul dintr-o frunza de aloe din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea! Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, ac. pantotenic, B6, B8, ac.folic, B12, C,D, E).

Acest gel, ce contine forma stabilizata de aloe - brevet inregistrat - este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie. Acest produs este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic - ca atare sau in amestec cu suc de fructe - si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

INGREDIENTE: Gel stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, gumŃ de xantan, tocoferol (vitamina E).

CONTINUT: 1 litru.

MOD DE FOLOSIRE: A se agita ţnainte de folosire. Se vor consuma cate 60 - 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

COD: 015
á

á