Forever Freedom PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
MarĹŁi, 12 August 2008 22:33

Forever FreedomIn formula produsului Forever Freedom, gelul stabilizat de Aloe vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Am adaugat sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor.

Sulfatul de glucozamină si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajului, ce actionează ca un "tampon fata de socuri". De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare unui cartilaj sanatos, ceea ce duce la uzura articulatiei. Produsul asigura cantitatile recomandate în mod obisnuit de sulfat de glucozamină (1500 mg), sulfat de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C la o doza de 120 ml. In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca în alte produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!

INGREDIENTE: Gel stabilizat de Aloe vera (suc), sorbitol, concentrat natural de portocala (aroma), fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, aroma naturala de portocala, metilsulfonilmetan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru pastrarea aromei), benzoat de sodiu (pentru păstrarea aromei), tocoferol (antioxidant).

COD: 196
Ultima actualizare ĂŽn Joi, 13 Mai 2010 14:22