Aloe Heat Lotion
Aloe Heat LotionProdusul Aloe Heat Lotion contine extracte naturale recomandate pentru sanatatea dumneavoastra. Este o emulsie ideala pentru masajul de tonifiere. Stimuleaza circulatia sanguina. Calmeaza durerea musculara ce apare ca urmare a efortului fizic.

Stim cu totii ce oboseala musculara sau ce dureri simtim la finele unei zile lungi de munca, plina de activitati obositoare...
Entorsa? Intindere?
Nu inainte de a avea la indemana un tub de Aloe Heat Lotion!
Aceasta emulsie cu efect emolient confine agenti de incalzire locala, fapt care o transforma in produsul ideal de masaj in cazul oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion poseda pH echilibrat si actiune lubrefianta, fiind special realizata pentru masaj relaxant. Capacitatea de penetrare in profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la indepartarea rapida a durerii aparute ca urmare a tensiunilor, stresului, practicarii exercitiilor fizice sau a eforturilor fizice mari.

Continut: 118 ml

Mod de folosire: Se aplica o cantitate suficienta de produs si se maseaza locul dureros pana la completa sa absorbtie in piele.

Daca doriti mai multe informatii despre Aloe Heat Lotion nu ezitati sa ne contactati.